Meistä

Pieni yritys, suuri aate

Jokaisella ikääntyvällä tulisi olla mahdollisuus oman näköiseen elämään. Siksi syntyi Zeniori, espoolainen pienyritys, joka on tulosta rakkaudesta liikuntaan, ja halusta auttaa yhä useampaa ikääntyvää säilyttämään elämänlaatunsa rakkaassa kodissaan.

Vanhusten liikunnanohjaaja Heidi Reynders

Heidi Reynders

Yrittäjä

Erityisryhmien ja vanhusten liikuntaan erikoistunut liikunnanohjaaja

23 vuoden kokemus asiakastyöstä

17 vuoden kokemus liikunnanohjauksesta

Avustajana vuodesta 2020

Zeniorin tarina alkoi ajatuksesta: "Mitä jos voisin auttaa näin paljon muitakin?"

Mielestäni jokaisella ikään tai liikuntarajoitteeseen katsomatta on oikeus oman näköiseen, arvokkaaseen elämään omassa kodissa. Siksi perustin Zeniorin, joka tarjoaa liikuntaa, hoivaa ja kodinhoitoa ikääntyville.

Ammatiltani olen erityisryhmien ja vanhusten liikuntaan erikoistunut liikunnanohjaaja. Aloitin urani liikunta-alalla vuonna 2004, ja valmistuin liikunnanohjaajaksi vuonna 2007. 15 vuoden aikana työskentelin ryhmäliikuntaohjaajana, Personal Trainerina, sekä näiden tiimien esihenkilönä suurissa liikuntakeskuksissa. Tunsin kuitenkin lopulta tarvetta auttaa juuri niitä ihmisiä, jotka eivät koskaan astuisi liikuntakeskuksen ovista sisään.

Iäkkäiden isovanhempieni ja ystäväni sairastumisen myötä seurasin lähietäisyydeltä, kuinka merkityksellistä iästä ja tilanteesta riippumatta on saada elää omassa kodissa. Huomasin, että yhdistämällä ammattimaisen liikunnanohjauksen ja arjen askareissa avustamisen voisin eniten vaikuttaa itsenäiseen elämään vaadittavaan toimintakykyyn sekä elämänlaatuun. Niinpä jätin työni esihenkilön tehtävissä ja siirryin henkilökohtaiseksi avustajaksi. Pääsin kokemaan, kuinka suuri merkitys ihmisen toimintakyvylle on saada oikeanlaista tukea liikkumiseen silloin, kun kuntosalit, tai mikään muukaan liikuntamuoto itsenäisesti toimien ei ole vaihtoehto. Kun avustettavani toimintakyky parani merkittävästi yhteistyömme myötä, ajattelin: 

Mitä jos voisin auttaa näin paljon muitakin?

Siitä alkoi Zeniorin tarina. Koska jokaiselle meistä on tärkeää saada olla oma itsensä, omassa kodissa. Siksi haluan auttaa tuomalla apua arjen askareisiin, ja tukea liikuntakyvyn säilymistä mahdollisimman pitkään. Zeniori syntyi rakkaudesta liikuntaan, ja halusta auttaa yhä useampaa ikääntyvää säilyttämään elämänlaatunsa rakkaassa kodissaan.

Sitä on Zeniori.

Seniori kuvituskuva

Ota yhteyttä

Varaa maksuton kartoituskäynti! Mietitään yhdessä, kuinka voimme auttaa.

Voit soittaa:

044-986 2757

Tai lähettää sähköpostia tästä:

heidi@zeniori.fi

Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin kello 9-17.

Ollessamme varattuja asiakastyössä, soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian.